Dzisiaj: czwartek 20 Lipca 2017 r.
Aktualności O mnie Oferta Galeria Certyfikaty Porady Partnerzy Opinie Klientów Kontakt
Szukaj
Aktualności
V Bydgoski Wrotkarski Wyścig Dzieci i Młodzieży
Zarabiaj na pasji - wywiad z nami w gazecie
IV Bydgoski Wrotkarski Wyścig Dzieci i Młodzieży
Zapisy na zajęcia całoroczne nordic walking, grupy początkujące i zaawansowane
Twój dzień inspiracji i motywacji w WSB - Warsztaty
Letnia Szkółka BS Koronowo
III Bydgoski Wrotkarski Wyścig Dzieci i Młodzieży
Z kijami najlepiej w plenerze - wywiad w gazecie
Grudziądzki Magazyn Sportowy - wywiad ze mną
Rolki nie znają barier - wywiad w gazecie
Rolki to styl życia - wywiad ze mną na łamach Gazety
wszystkie aktualności
Kontakt
Tomek Biel
Instruktor jazdy na rolkach
E-mail: tomasbiel@wp.pl
Tel.kom.: 606 424 111
Tel.kom.: 694 651 388
Bydgoszcz

Monika Mrugała
Instruktor Nordic Walking
E-mail: monoka83@tlen.pl
Tel.kom.: 692 439 665
Bydgoszcz

Umów się na pierwsze spotkanie lub porozmawiaj o szczegółach oferty!
Polecamy
Nauka jazdy na rolkach pod okiem instruktora
Nauka Nordic Walking pod okiem instruktora

Opinie Klientów

Wpisy (40) Dodaj Wpis
WPISY

Mariusz   07.06.2017

To już 5 edycja wyścigu na rolkach dla dzieci. Impreza bardzo udana, ponieważ po minach dzieciaków widać było zadowolenie oraz wielkie zaangażowanie w zawody. Również jako tata dobrze bawiłem się. Oczekuję, że pan Tomek przy 6 Bydgoskim Wyścigu Wrotkarskim pomyśli o nas dorosłych i zorganizuje chociażby jakiś mały konkurs niekoniecznie z medalami. Panie Tomku szczęśliwe i radosne dzieci czekają na kolejne organizowane przez Pana wydarzenia. Pozdrawiam

Wojtek   06.06.2017

V Wyścig Wrotkarski za nami. Syn zachwycony! Czekamy w rezultacie na następny...

Zajęcia z Tomkiem to wspaniała zabawa! Polecamy! Jest bardzo zaangażowany i potrafi dostosować poziom zajęć do umiejętności osoby uczącej się, dzięki czemu pierwsze efekty widać już po kilku zajęciach.

Alicja   06.06.2017

Panie Tomku, fantastyczny Wyścig Wrotkarski. Pełna profeska, slalom, przejazd na czas, wyścigi główne... jak zawsze spełnił Pan oczekiwania uczestników :):). Bartek i Kacper już dzisiaj zapisują się na za rok:). Pokaz jazdy szybkiej imponujący. Przepyszny tort, super gadzety i świetna zabawa.
ROLLERBLADE NUMBER ONE!!!!!!!



Monika   31.03.2017

Moi Chłopcy Miłosz i Sambor już kolejny sezon trenują z Tomkiem. W tym roku zima okazało się, że lekcje przyniosły kolejną korzyść - umiejętność jazdy na łyżwach :))) dzieciaki śmigaly podobnie jak na rolkach. Tomek ma dużo cierpliwości i umie motywować chłopców do pracy a dodatkowo widać że sprawia mu przyjemność jak treningi przynoszą rezultaty. Miło popatrzeć jak mali rolkarze wykonują beczki, slalom, przekladanke i inne ewolucje razem ze swoim trenerem. Polecam naukę z Tomkiem... pełen profesjonalizm i uśmiech to dostaniecie razem z umiejętnością jazdy na rolkach. A chłopcy bardzo lubią zarówno treningi jak i swojego Trenera. Serdecznie pozdrawiam, niedługo i ja wrócę do trenowania. 😀

Wojtek   24.08.2016

Nauka z Tomkiem to czysta przyjemność. Żadne filmiki na youtube nie zastąpią trenera, który fachowym okiem wyłapie Twój każdy zły ruch, czy skoryguje nie taką postawę ...a Tomek robi to doskonale i MEGA profesjonalnie! Wystarczy słuchać i robić co każe, by co tydzień cieszyć się wyraźnymi postępami i nowymi umiejętnościami. Poza tym lekcje z Tomkiem to bardzo miło i wesoło spędzony czas, co dopełnia całości i sprawia że czuję niesamowitą przyjemność z tego sportu.
G O R Ą C O P O L E C A M I Z A C H Ę C A M ! ! !

asia   22.08.2016

Nie było pomysłu na wakacje więc może rolki w Myślęcinku?
No i zaczęło się!!!!!Uzależnienie gotowe. Dzięki takim instruktorom aż chce się jeździć! Tomku WIELKIE dzięki za profesjonalizm i pasję, którą zarażasz!!!!

Magdalena   20.08.2016

Tomek jest profesjonalnym, zaangażowanym, bardzo cierpliwym i przede wszystkim skutecznym trenerem. Z czystym sumieniem polecam i dziękuję za cenne wskazówki:)

Paula   19.08.2016

Bardzo polecam naukę z Tomkiem!!!
Pelen profesjonalizm, bardzo dobra motywacja i zaangażowanie w 100%.
Lekcje odbywają sie na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam

Kasia   19.08.2016

Hmm pierwsza lekcja.. stres maksymalny i nastawienie no dobrze spróbuję, ale i tak się nie nauczę a o złapaniu bakcyla nawet nie myślę. Rywalizacja mój stres kontra cierpliwość Tomka trwały 2 lekcje. Na trzeciej stres odpuścił i udało się bez trzymania za rękę przejechać nasza treningową trasę. Chyba w końcu zrozumiałam co czuje dziecko, które zrobi pierwsze kroki.. te były moimi pierwszymi. Zegar na lekcjach jakoś przyspieszył bo po godzinie zostawał niedosyt.
Cieszy każda mała rzecz - pełen zakręt, przeżycie środowego popołudnia w tłumie w Myślecinku i pierwsze 5km.
Zdecydowanie złapałam bakcyla choć zawsze mówiłam że rolki mi do szczęścia nie są potrzebne. Może potrzebne nie są ale dają mnóstwo frajdy. Czy umiem już wszystko? jeszcze nie ale z cierpliwością Tomka wierzę, że się nauczę.
Polecam każdemu!! naprawdę warto i mówi to osoba, która panicznie bała się rolek.
Teraz weekend bez rolek jest weekendem straconym

sebastian   28.04.2016

Dołączam się do przedmówców! Impreza świetna, szkoda, że pogoda była kiepska ale zabawa przednia.
Medal trafił na honorowe miejsce w domu.
Tomek - tak trzymaj!
Liczymy na jeszcze!!!

Mara   25.04.2016

Tomek!
Dziękujemy za wspaniałą zabawę,!
Tort w kształcie rolki- genialny, odkryliśmy Twoje nowe talenty!
Kiedy następna impreza :)???

Zenon   25.04.2016

Panie Tomaszu, zawody dla dzieci super. Nasz maluch zachwycony zabawą , medalem i atrakcjami!
Życzymy Panu dalszych , tak licznych sukcesów w krzewieniu kultury fizycznej u dzieci i dorosłych.
Dziękujemy za wsparcie i pomoc w nauczaniu naszego małego uparciucha!
No i czekamy na kolejne zawody!

kAROL   29.03.2016

Tomek- taki wydawałeś się skromny a tymczasem poczytałem opinie o Tobie - toś Ty Gwiazda Rolkarstwa jest z właśnym klubem!

Faktycznie dzięki Twojej pomocy i zaangażowaniu widzę postępy w swojej technice jazdy , przyjemności z szusowania i jest naprawdę super.

Z terminami trochę krucho , no ale kto pierwszy - ten lepszy- ja się załapałem!
Karol

etna   29.03.2016

I JAK TU NIE PRZYZNAĆ RACJI PANI WIOŚNIE!
Dołączam się do opinii i wpisuję do samoistnie stworzonego FAN CLUBU Tomka!
OBY FAN CLUB RÓSŁ W SIŁĘ!!!

Karolla - Pani Wiosna   20.03.2016

Czytając opinie o Tomku odnoszę wrażenie, że samoistnie zawiązał się Jego Fanklub - w pełni zasłużenie.
Nie wiem czy jestem w stanie jeszcze coś od siebie dodać poza potwierdzeniem niebywałej pasji, którą Tomek zaraża, niesamowitej energii i optymizmu, dzielonej ze wszystkimi, których spotka. Profesjonalizm, cierpliwość, wyjątkowa pokora w stosunku do obaw i lęków swoich uczniów połączone z zaangażowaniem, dopingiem przy zdobywaniu nowych umiejętności i wzmacnianiem motywacji czynią Tomka Najlepszym Instruktorem - po prostu MISTRZ!!!
Wystarczy zacząć trenować z Tomkiem ...i nie można przestać :) Uzależnienie od rolek gwarantowane :)
PS Nick wymyślony oczywiście przez Tomka ...cały ON :)

Zuza   17.03.2016

Super szkółka :-) Dzieciaki wracają wykończone , a my mamy spokojny wieczór dla siebie :-) Polecam wszystkim dzieciom z nadmiarem energii !!!

Inez   17.03.2016

Super Instruktor ! Dzięki niemu nie mogę się doczekać kolejnego treningu! Bardzo dobra cena treningu, tylko coraz trudniej o terminy! Polecam

Marika   15.03.2016

Dzięki Tomkowi odważyłam się na naukę, jestem dość oporna i boję się kontuzji ale dzięki opanowaniu i wprowadzeniu naprawdę fajnej atmosfery, przełamałam strach!
Tomek ma tak "lajtowe" podejście do jazdy na rolkach, że wszystko staje się inne i zapomina o strachu!

ela   15.03.2016

Tomek Biel świetnie uczy zarówno zaawansowanych jak początkujących rolkarzy.
Zaczęliśmy z moim chłopakiem kilka tygodni temu i już widzimy efekty, choć jeździmy na różnym poziomie i w różnych stylach.
Tomek daje radę ... no i ma cierpliwość :)

martin   11.03.2016

Dzięki Tomek za pasjonujące zajęcia! Zaraziłeś mnie tym "narkotykiem' nieodwracalnie.

Iza   11.03.2016

Super fajne zajęcia ! Tomek Biel jest najlepszy! Każdemu polecam naukę z Tomkiem. No chyba , że jesteście leniwi- wtedy odpuśćcie.:)

Krystyna   11.03.2016

Pan Tomek Biel uczy jazdy na rolkach moje wnuki i są zachwycone!
Patrząc na nich aż miło się robi ile w tym ich zabawy !
Panie Tomku- moje wnuczęta po treningu to anioły!!!!

PIOTR   11.03.2016

Jeżdżę od lat na rolkach panczenach i wydawało mi się ,że robię to raczej dobrze. Po kilku "korygujących" lekcjach Pan Tomek Biel pokazał mi ile popełniam błędów .Żałuję, że nie rozpocząłem z nim od razu nauki bo dzisiejsza jazdy jest o niebo lepsza!!!
Super instruktor, polecam

Konrad   08.03.2016

Nauka z Tomkiem to pasjonująca zabawa !
Śmiechu przy tym tak dużo, że aż zapominam o groźbie upadków!
Spoko koleś- super uczy.

Krystyna   08.03.2016

Od kilku miesięcy trenuję z P. Tomkiem i mimo mojego nie młodego wieku widzę coraz lepsze rezultaty.
Potrafi świetnie przekazać swoją wiedzę i pasję.
Świetny instruktor.

kinga   08.03.2016

Strasznie bałam się upadków i kontuzji i dlatego przekładałam decyzję o nauce przez długi czas. Tomek nie tylko "zmusił" mnie do profesjonalnego i bezpiecznego sprzętu ale przekonał, że jazda może być zdrowym narkotykiem!
Dzięki Tomek!

marek   08.03.2016

Fantastyczny instruktor! Dzieciaki szaleją na rolkach jakby były w nich od zawsze, a uczą się u Tomka dopiero parę miesięcy!

Zuza   04.03.2016

Chcesz zdobyć umiejętności i przyjemność z jazdy na rolkach?!- tylko do Tomka Biela!
Tak powinno brzmieć Jego hasło reklamowe- już 3cia osoba w mojej rodzinie zaraziła się Jego pasją i nauczyła się śmigać !:)
Dzięki Tomkowi!
Zuza

Krzysztof   04.03.2016

Cała moja Rodzina oszalała na punkcie jazdy na rolkach! A wszystko za sprawą i pod wpływem edukacji u Tomasza!

Bardzo polecamy nauki na każdym poziomie!
Krzysztof, Basia, Ania i Zuzia

Zosia   04.03.2016

Dzięki Panu Tomkowi nabrałam odwagi do szybkiej jazdy.
To zwariowana adrenalina i przygoda! Nie chce mi się wierzyć do tej pory, ze można tak przełamać swoje słabości i strach.
Naprawdę polecam jazdę z Tomkiem- świetny, wesoły, całkowicie "odjechany" rolkarz!
Bez Jego nauki pewnie do końca życia jechałabym "po prostej" w Myślęcinku! Dzięki Tomek!!!

Paweł   04.03.2016

Od roku moje córki ( 5 i 8 lat) uczą się i ŚWIETNIE BAWIĄ na rolkach- pod okiem Tomka.
Jedyny problem jaki dostrzegam- to nie chcą kończyć treningu i wracać do domu!!
Podziękowania ode mnie i żony:)

Andrzej   04.03.2016

Tomek -dziękuję za Twoją cierpliwość i wytrwałość!
Nauka z Tomkiem- absolutnie fantastyczna!
Andrzej

Kasia   04.03.2016

Każdemu kto jeszcze się waha polecam naukę u P.Tomasza- świetny instruktor, który potrafi przekazać swoją wiedzę i dodać energii!!
Kasia

Maria   01.03.2016

Dzięki Panu Tomkowi moje dzieciaki wreszcie poczuły bakcyla!
W bardzo krótkim czasie opanowały jazdę i doskonale się bawią.
Pan Tomek zachęcił też do jazdy babcię, która teraz ściga się z wnuczkami.
Polecam naukę u Pana Tomka- wyrozumiałego, cierpliwego i z dużym poczuciem humoru, który spowodował, że nauka stała się świetną przygodą i zabawą!

maga   01.03.2016

Szczerze polecam naukę z Tomkiem, oprócz cierpliwości posiada obszerną wiedzę teoretyczną i praktyczną.
Zaczynałam od nauki podstaw- a po roku jazdy pod okiem Tomka uczestniczę w zawodach!
W Bydgoszczy - bezkonkurencyjny!!!

Marek   03.03.2015

Świetny instruktor! Super zabawa! Polecamy, bo dzięki Tomkowi jeździmy rodzinnie, nauczył nas- rodziców i dzieciaki:) Żeby było śmieszniej to Pani Monika pokazała mojej mamie na lekcji jak efektywnie chodzić z kijkami:) Pozdrawiam!

MariuszM   06.01.2015

Miła i sympatyczna atmosfera podczas nauki. Duża cierpliwość i skuteczne metody nauczania nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Serdecznie polecam i przy tej okazji pozdrawiam pana Tomka

Kuba   14.03.2014

super, sympatyczny, profesjonalista! Dzięki!

Kinga S.   02.10.2013

Tomek to prawdziwy pasjonat rolek, żeby nie powiedzieć fanatyk ;) Swoją pasją potrafi na prawdę zarazić. Trenujemy razem już drugi sezon i na pewno nie ostatni. Jeśli poszukujesz na prawdę świetnego instruktora wybór jest tylko jeden - Tomek Biel :)

Martyna   10.07.2013

Naprawdę dobry i rzeczowy instruktor! Szybko nauczył pierwszych rolkowych kroków mojego syna. Polecam!
Strona główna | Aktualności | O mnie | Oferta | Galeria | Certyfikaty | Porady | Partnerzy | Opinie Klientów | Kontakt
INFORMACJA O PLIKACH COOKIES
Ta strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies, na Twoim komputerze lub innym urządzeniu końcowym. Informacje te są niezbędne przy generowaniu statystyk oraz dostosowaniu wyświetlania strony. Pliki cookies możesz kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu, bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, iż akceptujesz stosowanie plików cookies. Zamknij